fbpx

Doi orădeni, tată și fiică, au lansat un colind special de Crăciun. VIDEO

E frumos când unii dintre noi nu uită de ceea ce îi fac fericiți. Cum ar fi să interpreteze colinde. 

 

17 Decembrie 2023

12:25

E atât de frumos, de mângâietor să vezi că unii oameni nu uită să facă ceea ce le umple inima. Suntem atât de ocupați cu munca, cu dusul copiilor la activități, cu banii, banii, cum să îi avem și unde să îi potolim încât uităm de noi.

Și ajungem adesea că nu mai știm de noi, de ceea ce ne place, cine suntem, ce ne definește, chiar și ce ne-ar plăcea să primim de la Moș Crăciun. Ne pierdem identitatea, trăsăturile în periplul vieții.

Din fericire, mai sunt și oameni pe lângă noi care aleg să facă ce le place. Să înregistreze un cântec, un colind de exemplu. Că tot ne plac serile de iarnă, calde, mângâiat de aburul cănii cu vin fiert.

Vorbim de Florin Gherlea.

Prima dată am scris despre el în 2013, acum zece ani Florin lansase o piesă împreună cu Anca Dumea. Apoi în 2014, ca după aceea în 2018 să vă mai povestim de un nou colind din partea solistului.

Iată că la câțiva ani distanță, vi-l readucem pe Florin Gherlea în scrierile noastre, cu un colind blând, dar nu singur. Ci alături de frumoasa lui fiică, Cezara.

Este un vis devenit realitate, cu toate că Cezara nu a prea înțeles ce se întâmplă. Aflându-se pentru prima oară întru-un studio, a fost de-a dreptul fascinate în special de chitară și pian. A fost o muncă intensă, în timp ce ea lua totul în joacă. Mi-am dorit acest lucru dintotdeauna, iar acest colind este menit să mângâie sufletele tuturor, având o profundă încărcătură emoțională.

ne transmite Florin.

E un cânt de puțin peste trei minute intitulat „Singurătate în noaptea de Crăciun” pe versurile Clarei Mărgineanu și muzica Mariei Gheorghiu. Chiar dacă versurile au o notă ușor melancolică, linia melodică e plăcută iar vocile celor doi orădeni, tată și fiică, se îmbină frumos.

Sunt încântat că în acest an am reușit să realizez acest colind alături de fiica mea Ccezara care, pe zi ce trece, e tot mai atrasă de muzică, iar această experientă cu siguranță va rămâne pe viață pentru amândoi.

Și noi suntem încântați să îi ascultăm, dar mai ales să le admirăm curajul de a investi în ceea ce le place, în momentele și reușitele care le vor marca pe viață ceea ce au făcut împreună. Cu siguranță pentru Cezara, chiar dacă a fost ceva nou, va conta și își va da seama în ce familie frumoasă a ajuns.

Noi îi felicităm, iar pe voi vă invităm să dați play colindului de mai jos de al cărui instrumental s-a ocupat Radu Marius Alin, iar înregistrarea s-a făcut de către Alex Ardelean în studiourile „ProSound Studio” din Oradea.

Sărbători frumoase și la cât mai multe momente pline de bucurie alături de cei pe care îi iubiți!

 

 

Ioana Mădălina Ștefănică

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *