fbpx

Era Park oferă clienților 10.000 de litri de combustibil

De sarbatori, alimentam gratis Sania MosuluiEra îți alimentează sania cu motorină ori benzină! 

 

09 Decembrie 2015

09:39

Era Park a dat startul campaniei „De sărbători, alimentăm GRATIS sania Moșului”.

Peste 1.000 dintre clienţii care fac cumpărături la magazinele din centrul comercial au şansa să câştige bonuri în valoare de 50 lei pentru carburant, dar şi o super mobilă de bucătărie!

În perioada 08 – 20 Decembrie 2015, nu mai puțin de 10.000 de litri de combustibil sunt la dispoziția clienților care fac cumpărături de minim 300 de lei, din Era Park, pe două bonuri fiscale astfel:

  • de minim 100 de lei din orice magazin găzduit de Era Park, inclusiv Brico Depot
  • de minim 200 de lei din hipermarketul Carrefour Era

Foarte important de ținut cont e faptul că trebuie să faceți cumpărăturile între orele 14:00 – 20:00. Apoi mergeți cu bonurile la Info Clienți Era Park – de lângă Casa Centrală Carrefour, pentru a fi înregistrate.

În fiecare zi sunt premiați 83 de clienți, prin tragere la sorți! Să nu fiți triști dacă nu câștigați cupon de carburant, deoarece toate bonurile înscrise intră în marea tombolă care vă poate aduce o mobilă de bucătărie oferită de magazinul Naturlich.

Așadar, știți de unde se fac cumpărăturile iarna aceasta! Era și te premiază și te mobilizează! Evenimente Oradea vă urează mult succes! Regulamentul concursului îl puteți citi descărcând fișierul regulament_loteria_publicitara_de_sarbatori_alimentam_gratis_sania_mosului.

Ioana Mădălina Ștefănică