fbpx

Evenimente Oradea, de doi ani alături de tine!

logoAstăzi este ziua noastră, nu glumim! E cât se poate de „pe bune”. 

 

13 Decembrie 

00:00

În 2012, exact pe 13 Decembrie, se „năștea” Evenimente Oradea. Eram la început, dar cu multă încredere în scopul nostru.

Din start, ne-am dorit să creăm un mediu online diferit. Ne-am dorit un portal cu totul special, care să le ofere cititorilor încredere, apreciere, înțelegere, dar, mai alesun site care să vă aducă în timp real informații pozitive

Pașii au fost mici, dar siguri. Chiar dacă nimeni nu ne-a dat șanse de reușită, voi ne-ați demonstrat contrariul. Astăzi, nu mai suntem „doar un site”, suntem o comunitate de oameni care iubesc frumosul, iubesc viața, știu să aprecieze, știu să se bucure și au puterea de a vedea binele în orice situație, dornici de a fi mai buni și de a construi împreună o lume mai bună.

Evenimente Oradea este un portal – concept, primul, cel puțin pe piața orădeană, care oferă evenimente, știri și informații cu caracter pozitiv.

Evenimente Oradea este 100% unic tocmai pentru că Evenimente Oradea ești tu, și tu, și tu, și tu… și tu! Da, TU, cel care acum ne citești ești unic și conferi acestui site unicitatea ta!

Evenimente Oradea se bucură de succes tocmai pentru că dorește să ofere publicului său ce e mai bun. Mai mult decât atât, mesajele, comentariile, atențiile, recomandările, observațiile și îndrumările voastre, care nu sunt deloc puține, ne însoțesc și ne ghidează asemeni unui bun camarad.

Evenimente Oradea vă mulțumește tuturor și vă transmite acum, la împlinirea a doi ani, „La mulți ani”! Astăzi, 13 Decembrie 2014, este ziua noastră a tuturor, pentru că, după cum spuneam și mai sus, Evenimente Oradea este o parte din fiecare dintre voi.

La mulți ani, iubiți cititori de Evenimente Oradea! Sunteți cei mai buni prieteni pe care cineva i-ar putea avea. Sunteți extraordinari! Suntem fericiți să vă avem alături de noi!

 

Echipa Evenimente Oradea