fbpx

Experienta spirituala la Sarmizegetusa, Castelul Huniazilor si Cetatea Devei

castelul huniazilor corvinilor sursa foto castelulcorvinilor punct roRedescoperiți România, bucurați-vă de frumusețile țării noastre. 

 

28 August 2014

10:00

Weekend-ul viitor, suntem invitați să (re)descoperim România. Avem o țară frumoasă, încărcată de istorie și spiritualitate, care trebuie admirată și apreciată în profunzime.

Drept urmare, vizitați, în zilele de 06 – 07 Septembrie 2014, Panteonul Moților de la Țebea, Muzeul Aurului de la Brad, Orăștie cu: Cetatea, Catedrala Ortodoxă, statuia lui Burebista și Decebal; Sarmizegetusa Regia, Sarmizegetusa Ulpia Traiana, Biserica Densuș, Castelul Corvinilor, Cetatea Devei și Mănăstirea Crișan.

O excursie menită să vă încarce spiritual și energetic, dar și să vă readucă aminte de bravii daci și romani. Costurile de participare sunt de 155 lei/persoană, și includ cazarea la pensiune – cu mic dejun – transportul și ghidul.

De notat că în această sumă nu este inclusă cina și nici biletele de intrare în obiectivele turistice. Cu toate acestea, copiii, elevii, studenții și pensionarii sunt rugați să aibă la ei carnetele de elev/student, respectiv cupoanele de pensie, pentru a beneficia de reducerile acordate de legile în vigoare.

Plecarea are loc în ziua de Sâmbătă, 06 Septembrie 2014, la orele 05:00, din parcarea Centrului Civic, ori din Băile Felix la 05:15, iar întoarcerea a doua zi, 07 Septembrie 2014, în cursul serii.

Mai multe detalii AICI sau la numerele de telefon ale Agenției de Turism Eurovacanța, 0744. 352. 355 sau 0744. 551. 797. Mai jos, aveți câteva fotografii din excursiile anterioare.

Update: excursia se organizează și în weekend-ul 13 – 14 Septembrie 2014. Cei interesați sunt rugați să apeleze numerele de telefon de mai sus. 

 

Ioana Mădălina Ștefănică