fbpx

Fii şi tu Moş Crăciun, la meciul următor al celor de la CSM CSU Oradea!

foto: Sergiu Vicaş – Evenimente Oradea

CSM Oradea continuă să se implice în ajutorarea copiilor nevoiaşi cu sprijinul comunităţii şi în acest an!

12 Decembrie 2022

20:00

CSM CSU Oradea dispută Miercuri, 13 Decembrie 2023 penultimul joc din acest an de pe teren propriu în compania celor de la Niners Chemnitz.

Partida va începe la ora 19:00 în Oradea Arena, şi contează pentru etapa a 2-a din Grupa N a competiţiei FIBA Europe Cup. Bilete pentru această confruntare se găsesc aici.

Iniţiativa denumită ,,Shoebox” invită spectatorii prezenţi să aducă la Oradea Arena câte un cadou pentru copiii mai puţin norocoşi care se regăsesc pe această listă. Tot la acest meci, suporterii sunt aşteptaţi să aibă la ei câte o jucărie de pluş, pentru ca aceasta să fie aruncată pe terenul de joc la fluierul de început. Toate jucăriile colectate de pe suprafaţa de joc de către voluntari vor ajunge şi ele în posesia unor copii din medii defavorizate.

Produsele ce se vor regăsi în aceste cadouri trebuie să fie obiecte noi. Copiii se bucură atât de haine/încălţăminte noi, cât şi de rechiziteproduse de igienă personală, jocuri de societatedulciuri şi cam tot ce ne-am fi dorit cu toţii să primim atunci când eram de vârsta lor. Doritorii pot să lase şi câte un bileţel, o notiţă pentru copilul ales prin care să le trasmită mesaje de încurajare şi de apreciere. Mai multe detalii pentru cei interesaţi de iniţiativele Fundaţiei Comunitare, se regăsesc aici.

Sergiu Vicaş

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *