fbpx

Furtuna la inceput de saptamana. Meteo

vremeaAdministrația Națională de Meteorologie (ANM) ne informează că în primele trei zile ale săptămânii vom avea vreme bună.

 

13 Mai 2013

08:18

Deși vremea s-a schimbat în ultimele zile și am intrat într-un ușor proces de răcire, mult așteptatele ploi nu s-au grăbit să vină.

Cu toate acestea astăzi, 13 Mai 2013, ANM ne avertizează că vom avea cer variabil cu furtună. Acum la Oradea se înregistreaza 12 grade, regim termic normal pentru această perioadă, Indicele de Răcire este de 10, umezeala în procent de 89%, presiunea atmosferică 744 mm HG, în creștere, iar vântul suflă lin cu 8 km/h dinspre Sud. Exceptând ploile, pentru prima zi a săptămânii nu au mai fost anunțate decât maxime de 18 grade.

Marți, 14 Mai 2013, temperaturi puțin mai scăzute: minim 8, maxim 14. Cerul va fi variabil, cu soare și din câte se pare nu va mai ploua. Miercuri, 15 Mai 2013, vremea se va menține frumoasă, bolta va fi senină, soarele va fi și el prezent, iar mercurul va urca în termometre cel puțin până la 9 – noaptea și dimineața, și maxim până la 20 – în amiaza zilei de Miercuri.

 

Ioana Mădălina Ștefănică