fbpx

GROW, proiectul de dezvoltare personală, accesibil și tinerilor orădeni!

evenimente oradea, bogdan balotaO oportunitate de dezvoltare pentru generația tânără. 

 

09 Noiembrie 2016

12:45

GROW este un program de dezvoltare personală în care studenţi din diferite ţări vor susţine sesiuni în limba engleză cu scopul de a ajuta liceenii din oraș și județ să-și contureze personalitatea și să cunoască mentalitățile unor traineri străini.

Ținta GROW sunt elevii din clasele a IX-a, a X-a şi a XI-a şi are ca scop principal dezvoltarea tinerilor într-un mediu multicultural, non formal şi prietenos.

În cadrul acțiunii vor avea loc 10 sesiuni bazate pe cele mai vândute cărţi de dezvoltare personală din lume, astfel încât să poată oferi o experiență cât mai variată. Adolescenţii nu numai ca vor avea ocazia să îşi exerseze limba engleză şi să înveţe lucruri care le vor îmbunătăţi abilitățile organizatorice și de comunicare, dar vor putea şi pune în practică ceea ce au învăţat, una dintre sesiuni având chiar acest scop.

Proiectul propriu-zis se va desfăşura în perioada 25 Ianuarie – 26 Februarie 2016 la Colegiul Naţional „Iosif Vulcan” (Pedagogic), însă înainte de a fi sosit internaționalii se vor ţine diferite activităţi în care tinerii se vor cunoaşte şi vor dobândi entuziasmul necesar sesiunilor ce vor urma.

Participanții vor primi și o diplomă care îi poate ajuta pe viitor și în facultate, dar și în alte activități grație susținerii oferite de Școala de Valori (organizație națională de dezvoltare a tinerilor) și AIESEC (organizație internațională de studenți și rețea de schimburi interculturale).

Taxa de participare este de 80 de lei, în luna Noiembrie, în luna Decembrie 100 de lei, iar în Ianuarie preţul va creşte până la 120 de lei. Mai multe informaţii şi înscrieri AICI, dar și telefonic apelând 0726. 151. 523. Cea mai tare experiență internațională din această iarnă are loc în Oradea, GROW!

 

Bogdan Balota