fbpx

În luna Martie: Gala de Excelență a Turismului Bihorean 2020

Cei mai buni vor fi premiați.

 

09 Ianuarie 2020

13:00

În cadrul proiectului „CREATING AND DEVELOPING A CROSSBORDER POLYCENTRIC NETWORK FOR TRAINING AND SUPPORT TO INCREASE THE QUALITY OF TOURIST AND HANDCRAFT CROSS-BORDER SERVICES IN THE COUNTIES OF BIHOR AND HAJDÚ-BIHAR” („CREAREA ȘI DEZVOLTAREA UNEI REȚELE TRANSFONTALIERE POLICENTRICE DE FORMARE ȘI SUPORT ÎN VEDEREA CREȘTERII CALITĂȚII SERVICIILOR TURISTICE ȘI MEȘTEȘUGĂREȘTI DIN JUDEȚELE BIHOR ȘI HAJDÚ-BIHAR”), cod eMS 398, Agenția de Management al Destinației Bihor, ca lider de proiect, organizează prima ediție a Galei de Excelență a Turismului Bihorean. Aceasta se va desfășura în perioada 12 – 13 Martie 2020 și își propune să aducă împreună într-un eveniment dedicat lor pe cei mai mulți dintre prestatorii de servicii din turismul bihorean și să îi premieze pe cei mai activi și performanți dintre aceștia.

Câștigătorii acestei gale vor fi desemnați în urma unui vot online, iar pentru anumite categorii decizia finală va aparține unui juriu format din specialiști cu expertiză în domeniul turistic. În cadrul galei se vor premia următoarele categorii:

1. Cel mai bun hotel de 4 / 5 stele din județul Bihor
2. Cel mai bun hotel de 3 stele din județul Bihor
3. Cea mai bună pensiune urbană / vilă de 3 / 4 stele din județul Bihor
4. Cea mai bună pensiune rurală, agroturistică sau vilă de 3 / 4 margarete din județul Bihor.
5. Cea mai bună unitate de cazare de tip camping / cabană din județul Bihor
6. Cel mai bun restaurant din Oradea
7. Cel mai bun restaurant din județul Bihor (exceptând Oradea)
8. Cel mai bun bucătar din Oradea
9. Cel mai bun bucătar din județul Bihor (exceptând Oradea)
10. Cel mai bun barman din județul Bihor
11. Cea mai bună baristă din județul Bihor

12. Cel mai bun operator de turism din județul Bihor (incoming)
13. Cel mai bun ghid turistic din județul Bihor

În cazul unităților de cazare și restaurantelor candidații au fost nominalizați de AMD Bihor conform datelor de pe site-urile Ministerul Turismului, Tripadvisor și Google Maps, luându-se în considerare unitățile de cazare clasificate cu cel puțin 3 stele/margarete (excepție campinguri și cabane).

Votul online pentru unitățile de cazare și restaurante a început în 23 Decembrie 2019, iar stop vot va avea loc pe 28 Februarie 2020, ora 12:00.

Pentru categoriile cel mai bun: bucătar, barman, baristă, operator de turism și ghid de turism, start vot se va da începând cu 14 Ianuarie 2020 și se va finaliza, ca toate celelalte, pe 28 Februarie 2020, ora 12:00.

Condițiile de înscriere și participare pentru aceștia din urmă se vor regăsi pe site-ul dedicat proiectului, unde se desfășoară votul online tot.

Persoane de contact:
Dr. Bántó Norbert
Director executiv al AMD Bihor, Coordonator adminstrativ / Expert turism în cadrul proiectului ROHU-398; e-mail: amdbihor@gmail.com

Bauman Dieter-Gergő, Expert comunicare și relația cu partenerii; e-mail: gergodieterbauman@gmail.com