fbpx

În urma calamităților, Bihorul are nevoie de voluntari și implicare socială!

Acum e momentul să ne unim!

 

20 Septembrie 2017

13:31

Proverbul ne spune că „Prietenul adevărat la nevoie se cunoaște”, dar acum, chiar dacă nu cunoaștem toți locuitorii din județ, putem să fim oameni și să le fim alături celor care au rămas cu pagube după calamitățile de zilele trecute.

37 persoane au fost rănite, 237 localităţi cu avarii la reţelele electrice fiind afectaţi aproximativ 20.000 consumatori şi un număr de 38 de unităţi administrativ-teritoriale afectate.

Prefectura Bihor face un apel către primăriile neafectate, companii, asociații, fundații și alte ONG-uri să se implice pe cât de mult posibil, atât prin forța de muncă cât și prin donarea de bunuri, astfel încât ÎMPREUNĂ să readucem soarele în zonele încercate de vremea rea.

După două zile de muncă asiduă, 8 localităţi sunt afectate afectate, 1092 de consumatori de energie electrică afectaţi şi un număr de 46 echipe care încă lucrează pentru a se relua alimentarea cu energie electrică, pentru a elibera drumurile de copaci căzuţi precum şi alte intervenţii necesare în zonele afectate. 

Mai pe scurt, fiți oameni, dați dovadă de compasiune și oferiți-vă suportul în domeniul în care puteți, atât cât puteți și în zonele care vă sunt accesibile.

 

Ioana Mădălina Ștefănică