fbpx

Încă un meci în tolba victoriilor echipei de baschet masculin CSM CSU Oradea

meci de baschet oradeaCSM CSU Oradea a trecut fără probleme de BCM Olimpic Baia Mare.

 

16 Octombrie 2016

18:00

Orădenii s-au revanșat față de suporteri, după înfângerea suferită cu CSU Sibiu din etapa precedentă.

Sâmbătă, 15 Octombrie 2016, în Arena „Antonio Alexe” a avut loc meciul dintre CSM CSU Oradea și BCM Olimpic Baia Mare, contând pentru etapa a 4-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de Baschet Masculin, ediția 2016 – 2017.

Confruntarea s-a dovedit a fi una conform așteptărilor, Campionii României conducând pe întreaga durată. Primul sfert s-a încheiat cu scorul de 27 – 4 pentru gazde. Pauza mare i-a găsit într-un avantaj crescut pe orădeni, scorul fiind 50 – 11.

Pe parcurs, Cristian Achim a introdus, prin rotație, toți jucătorii înscriși pe lista de joc, 80 – 23 fiind scorul afișat pe tabela de marcaj înainte de ultimele 10 minute de joc. Ultimul act avea să ne aducă și cea mai mare diferență de puncte ale disputei, 87 – 25, în minutul 36.

Scorul final a fost 97 – 40 și CSM CSU Oradea se pregătește de debutul în grupele Basketball Champions League.

Următoarea adversară pentru echipa de pe malul Crișului Repede va fi Pinar Karsiyaka (Turcia), confruntarea ce se va desfășura Miercuri, 19 Octombrie a.c., de la ora 19:00, în aceeași Arenă „Antonio Alexe”.

Prețul unui bilet rămâne neschimbat, 10 lei. Acestea se pot achiziționa din rețeaua EventBook. Pentru cei ce vor urmări meciul de acasă, acesta va fi transmis pe Digi Sport 2 cu începere de la ora amintită mai sus.

 

Sergiu Vicaș