fbpx

Încep înscrierile la Jurnalism și Științe Politice

Informații utile pentru viitorii studenți.

 

08 Iulie 2020

10:00

Universitatea din Oradea dă startul înscrierilor în anul I pentru toate ciclurile de studii. Absolvenții de liceu, de studii de licență și master sunt invitați să aleagă din oferta a 15 facultăți, care pun la bătaie 5.854 de locuri la studii de licenţă şi 3.406 la masterat.. AICI găsiți informații utile despre admitere, ghidurile admiterii la licență și master și posibilitățile de accesare a programelor doctorale.

Tinerii absolvenți care-și doresc o carieră în presă sau științe politice sunt așteptați să se înscrie la Facultatea de Istorie, Relații Internaționale, Științe Politice și Științele Comunicării, unde admiterea se face pe bază de dosar. Perioada de înscriere este 08 – 27 Iulie 2020.

La programul de licență, criteriul de ierarhizare va fi media de la bacalaureat, iar înscrierea se va putea realiza și on-line, din orice colț a țării sau de peste hotare. Mai multe informații despre înscrierea on-line la programele UO găsiți AICI.

Pentru acest an, la Specializarea Jurnalism au fost puse la dispoziție 14 locuri bugetate, iar la Științe Politice – 17 locuri bugetate. Pentru programul de masterat „Politici publice europene” sunt disponibile 13 locuri bugetate. În acest caz, admitere se va face pe bază de dosar: 80% media de licență, 20% întocmirea unui plan de cercetare de maximum 3 pagini.

Înscrierile se fac în sediul Facultăţi de Istorie, Relaţii Internaţionale Ştiinţe Politice şi Ştiinţele Comunicării, sala V04, de Luni până Vineri între orele 09:00 – 16:00, iar Sâmbătă între orele 09:00 – 12:00, și on-line pe admitere.uoradea.ro, dar şi pe adresele de e-mail: irispsc@uoradea.ro şi admitereirispsc@gmail.com .

Informați suplimentare privind admiterea la FIRISPSC licență și master, precum și despre taxele de școlarizare se găsesc AICI.