fbpx

Începe colecta de rechizite pentru copiii fără posibilități materiale

sursa: careerealism.com

Aproape fiind școala…

 

18 August 2017

09:37

Iată că școala se apropie cu pași tot mai repezi. Chiar dacă încă e soare și frumos, unii copii se gândesc dacă vor putea merge la școală din toamnă.

În sprijinul elevilor care doresc să facă școală dar posibilitățile materiale le sunt limitate sau inexistente, Asociația Umanitară „Silaghi” dă startul acțiunii de strângere de rechizite.

La ce să vă gândiți? La bugetul pe care doriți să-l alocați. Dăruiți atât cât puteți, însă cu toată inima. Astfel, dăruind din suflet, destinatarii vor simți sprijinul onest și dragostea voastră.

De fapt, nici nu trebuie neaparat să alocați un buget, puteți achiziționa treptat. Azi un caiet, mâine un penar, un ghiozdan… Aveți timp, deoarece campania se desfășoară până în 13 Septembrie 2017.

Important e să vă gândiți, atunci când faceți pachețelul, să achiziționați rechizite pentru mai multe vârste și pentru mai multe materii: caiet pentru română, matematică, bloc de desen, creioane, carioci, stilouri, creioane grafice, radiere, liniare, lipici… și alte lucrușoare care le-ar mai fi utile școlarilor.

Pentru informații suplimentare legate de efectuarea donațiilor apelați numărul de telefon 0799. 98. 44. 00 (Valentin).

 

Ioana Mădălina Ștefănică