fbpx

Îndrăgostiții din Ancona i-au cucerit definitiv pe orădeni. VIDEO

Teatrul regina maria evenimente oradeaCine n-a văzut „Îndrăgostiții din Ancona”, să facă bine să vadă!

 

12 Februarie 2015

11:52

Zilele Iubirii ale Teatrului Regina Maria au cuprins și spectacolul „Îndrăgostiții din Ancona”, de Vajda Katalin, regia artistică Andrei Mihalache.

Dacă vă spunem că toate locurile disponibile au fost vândute, poate nu ne credeți. Doar cei care au vrut să (re)vadă piesa mai știu că această producție s-a jucat cu casa închisă, nemaigăsind scaune libere.

Sala Mare a fost plină ochi, de mult timp n-am mai văzut un public atât de numeros. A fost o seară extraordinară, actorii au debordat de energie și de plăcerea de a juca. Audiența a fost și ea grozavă, atentă la ce se întâmpla pe scenă, savurând fiecare replică, fiecare minut.

E relativ greu să vorbești despre Îndrăgostiții din Ancona, deoarece te simți atât de bine, încât nu poți spune care „au fost momentele cele mai tari”. Culmea (sau nu), e un sectacol tare reușit. E savuros tocmai din prisma faptului că actorii își adaptează replicile și la ce se întâmplă în sală. E un drăguț joc de replici „de moment”, care sunt spuse grație contextului și prezentului.

Actorii au reușit să ne ofere o mai mult decât perfectă seară de teatru, muzică, dans, comedie și stare de bine. Nu degeaba, la final, aplauzele s-au auzit mai bine de 5 minute. Nimeni nu mai vroia să plece, actorii de pe scenă, publicul din sală!

Cuvintele sunt de prisos, în consecință vă invităm să vedeți înregistrările video de mai jos, ca să fiți convinși, cu adevărat, că merită să vă cumpărați bilete pentru Îndrăgostiții din Ancona.

 

Ioana Mădălina Ștefănică