fbpx

Licitație ON pentru pietonalizarea străzii Aurel Lazăr

Să sperăm că va fi frumos! 

 

11 Iulie 2018

11:40

Cu o durată de execuție a lucrărilor de 12 luni, strada Aurel Lazăr se dorește a fi transformată într-una pietonală. Totuși, acces cu autoturismele vor avea riveranii și echipele de intervenție.

Este vorba de partea până la intrarea în Penitenciar, respectiv până la intrarea în curtea interioară dintre străzile Aurel Lazăr și Iosif Vulcan, unde Primăria intenționează să construiască o parcare supraetajată.

Din informațiile transmise de municipalitate, pe acest tronson vor fi plantați copaci de mari dimensiuni, umbroși, și vegetație din belșug.

Proiectul cuprinde realizarea unui sistem de irigaţii automatizat și a unui sistem de iluminat arhitectural precum și reabilitarea rețelelor subterane termice, de apă și de canalizare.

Sumele investite sunt de 8.590.641,49 lei, fără TVA, iar cei interesați în a se implica în proiect sunt invitați să participe în licitația deschisă. Ofertele se pot depune în SICAP până în 16 Iulie 2018, ora 15:00.

Proiectul „Amenajare și pavare pe strada Aurel Lazăr, Oradea, în vederea transformării acesteia în zona pietonală” se află în procedură de licitație deschisă, criteriul de atribuire fiind prețul cel mai scăzut.

 

Ciprian Costa