fbpx

Lună de lună, putem urca pe timp de noapte în Turnul Primăriei

sursa: Facebook

Numai de bine pentru cei pasionați de înălțimi, turism și, de ce nu, romantism!

 

25 Iulie 2018

11:19

Am primit o veste bună pe care o împărtășim cu voi. Fundația de Protejare a Monumentelor Istorice din Bihor ne informează că, în ultimă zi de sâmbătă a fiecărei luni, este permis accesul în Turnul Primăriei Oradea și pe timp de seară/noapte.

Programul de vizitare va fi până în ora 24:00, ultimele bilete se vor vinde la 23:45, iar ultima urcare se va face tot la 23:45.

Bine de știut e faptul că, în sâmbăta urcării nocturne, programul de vizitare a Turnului începe de la ora 12:00. Așadar, vom avea la dispoziție douăsprezece ceasuri să admirăm Oradea de sus, între 12:00 – 24:00.

Tarifele de vizitare a Turnului Primăriei Oradea sunt:
  • 5 lei/persoană – cetăţeni români şi/sau străini
  • 3 lei/persoană – elevi, studenţi, pensionari, persoane cu handicap, grupuri organizate mai mari de 10 persoane
  • 1 leu/persoană – participanţii în cadrul acţiunilor desfăşurate în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar sau a altor instituţii ori entităţi non-profit
  • Gratuit – pentru copiii cu vârste de până în 7 ani; cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului – 1 Iunie, cu ocazia Zilei oraşului Oradea – 12 octombrie, evenimente desfășurate în cadrul Programului „Noaptea Muzeelor”

Prima sâmbătă în care se poate urca după lăsarea întunericului este 28 Iulie 2018! Și o notificare de final de articol:

Atenționăm vizitatorii asupra faptului că accesul la ultimul nivel (cota de 50 m), se face organizat pentru un număr maxim de 7 persoane.

 

Ciprian Costa