fbpx

Mirii Silver Hotel, consiliați pentru nuntă și răsfățați cu muzică ușoară și clasică!

Pregătiri pentru ziua cea mare. 

 

10 Aprilie 2017

19:17

În weekend-ul ce a trecut, la Silver Hotel Oradea a avut loc tradiționala degustare a meniurilor pentru nuntă.

Pentru al doilea an consecutiv, gazdele le-au pregătit viitorilor miri o sesiune de consiliere pentru ca ziua cea mare să fie frumoasă și cu cât mai puține griji.

Alături de cupluri au fost familiile, dar și Cosmin Câmpean, unul dintre apreciații bărbieri și frizeri ai orașului nostru, frumoasa Nina Ciursaș, lash artist, make-up artist și formator make-up, binecunoscutul Marius Molan, fashion stylist și ambasador al brand-ului Louis Purple, și îndrăgita Ilaria Cherloabă, instructor de dans.

Dincolo de emoții și gânduri, au fost sfaturi oferite cu drag, unele mai mult necesare. S-a discutat despre costumele „made to measure”, atât de utilele șervețele matifiante, curățirea tenului, îngrijirea podoabei capilare și a bărbii, dar și despre dansului mirilor, primii pași de dans și cum două picioare stângi pot cuceri audiența în seara nunții.

O întâlnire unică și din prisma faptului că mirii au fost primiți cu muzică clasică, grație prezenței grupului „SsFOURzando”, și alintați de vocea suavă a tinerei și talentatei interprete de muzică ușoară, Monica Marincaș.

O sesiune de degustare transformată într-un eveniment cuceritor numai la Silver Hotel, pe strada Louis Pasteur – 102, Oradea. Galeria de fotografii o regăsiți dând click AICI.

 

Ioana Mădălina Ștefănică