fbpx

Nou în Oradea: curs de balet pentru doamne și domnișoare

sursa: bangkokcityballet.com

sursa: bangkokcityballet.com

Pentru forme frumoase și multă sănătate!

 

 

Pentru doamnele și domnișoarele care își doresc să fie sănătoase, să aibă un corp armonios, suplu, să elimine aripioarele, burta, celulita, kilogramele în exces, dar și să se relaxeze, să se încarce cu energie pozitivă și bună dispoziție, maestrul coregraf Maris Pușcov organizează un nou curs de balet.

Orele de balet se adresează adolescentelor, studentelor, proaspetelor mămici, tuturor femeilor, inclusiv bunicilor care vor să dobândească, prin dans și mișcări feminine, formele mult dorite, dar și să adopte un stil de viață sănătos.

Cursul se desfășoară, în fiecare sâmbătă, de la ora 08:00 dimineața, dar și în fiecare zi de miercuri, de la ora 19:00.

Costurile de participare sunt de 11 lei/oră, iar fiecare ședință durează o oră. Lecțiile se țin în sala de dans a Clubului Fit Dance Oradea, strada Iuliu Maniu – 02, clădirea „Vogue” – etajul II (vis-a-vis de Biserica Greco – Catolică „Sfântul Nicolae” – lăcaș de cult care se află față în față cu Biserica cu Lună). Înscrierile se fac la fața locului. Ținuta trebuie să fie lejeră, în colanți, tricou, maiou sau body, flexibili sau ciorapi de bumbac, părul prins în coadă.

Maris Pușcov este maestru coregraf, iar anul acesta împlinește 26 de ani de activitate. Formează și pregătește grupuri de tinere balerine care reușesc să cucerească primele locuri în concursurile internaționale și naționale de dans. Mai multe despre Maris Pușcov AICI

 

Ioana Mădălina Ștefănică