fbpx

Pe 1 Aprilie, Teatrul Regina Maria ne invită la Duelul Viorilor

Se anunță un spectacol extraordinar!

 

03 Martie 2019

09:00

Teatrul Regina Maria va găzdui în 01 Aprilie, de la ora 19:00, un concert extraordinar al violoniștilor Liviu Prunaru și Gabriel Croitoru, acompaniați de pianistul Horia Mihail. Evenimentul are loc în cadrul turneului național „Duelul viorilor”, ajuns la ediția a IX-a.

Cei doi violoniști vor cânta pe instrumente celebre: Liviu Prunaru pe o vioară Stradivarius din 1694, numită „Pachoud”, iar Gabriel Croitoru pe o vioară Guarnieri din 1731, denumită „Catedrala”, care i-a aparținut lui George Enescu.

Seria de concerte „Duelul viorilor”, organizată de Radio România Cultural, a început în 2011 și s-a derulat de-a lungul anilor în mai multe orașe din România, între care București, Brașov, Cluj-Napoca, Craiova, Târgu Mureș, Timișoara, dar și în Londra sau New York. Evenimentul este gândit ca o „confruntare” muzicală, în care publicul are ocazia să compare două instrumente excepționale, precum și să admire nivelul interpretativ de înaltă ținută artistică a celor trei artiști, muzicieni renumiți ai României, cu prestigioase cariere internaționale.

Biletele s-au pus în vânzare la Agenţia de Bilete a Teatrului de Marți până Vineri în intervalul orar 12:00 – 18:00 şi Sâmbăta între orele 10:00 – 13:00. Puteţi achiziţiona bilete şi cu o oră înainte spectacol sau online, AICI.

Pentru informaţii suplimentare şi rezervări de bilete, apelați numărul de telefon: 0372/368.475.

Adrian Pop