fbpx

Pompierii au salvat viata unui copil de doi ani

img12Prietenii adevărați, la nevoie se cunosc!

 

15 Iulie 2014

12:15

Ieri, 14 Iulie 2014, la orele 18:20, pompierii militari din cadrul Detaşamentului 1 Oradea au fost solicitați pentru salvarea unui băiețel, în vârstă de 2 ani, blocat în casă.

Echipajele s-au deplasat la adresa indicată (pe strada Morii), iar cu ajutorul scării culisabile au intrat în apartamentul de la etajul 3 al blocului de locuințe în care piticul se afla.

În cele din urmă, copilul a fost readus în brațele mamei, în siguranță. Cu toate acestea, fiți atenți atunci când ieșiți din case, chiar și pentru o clipă. Nu știți niciodată când prichindeii vor îndrăzni să se închidă singuri în locuințe.

Și tot ieri, dar la orele 19:10, o orădeancă de 52 de ani a fost găsită decedată, de pompieri, în apartamentul în care locuia, pe strada Grădinarilor. Din cele transmise, în momentul apelării 112 de către cumnata acesteia, femeia nu mai luase contact cu membrii familiei din cursul weekend-ului.

Faceți un ritual din a le telefona, în permanență, celor dragi, astfel încât evenimentele nedorite să poată fi prevenite!

 

Ioana Mădălina Ștefănică

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *