fbpx

Pompierii au salvat viata unui copil de doi ani

img12Prietenii adev─âra╚Ťi, la nevoie se cunosc!

 

15 Iulie 2014

12:15

Ieri, 14 Iulie 2014, la orele 18:20,┬ápompierii militari din cadrul Deta┼čamentului 1 Oradea au fost solicita╚Ťi pentru salvarea unui b─âie╚Ťel, ├«n v├órst─â de 2┬áani, blocat ├«n cas─â.

Echipajele s-au deplasat la adresa indicat─â (pe strada Morii), iar cu ajutorul sc─ârii culisabile┬áau intrat ├«n apartamentul de la etajul 3 al blocului de locuin╚Ťe ├«n care piticul se afla.

├Än cele din urm─â, copilul a fost readus ├«n bra╚Ťele mamei, ├«n siguran╚Ť─â. Cu toate acestea, fi╚Ťi aten╚Ťi atunci c├ónd ie╚Öi╚Ťi din case, chiar ╚Öi pentru o clip─â.┬áNu ╚Öti╚Ťi niciodat─â c├ónd prichindeii vor ├«ndr─âzni s─â se ├«nchid─â singuri ├«n┬álocuin╚Ťe.

╚śi tot ieri, dar la orele 19:10, o or─âdeanc─â┬áde 52 de ani a fost g─âsit─â decedat─â, de pompieri, ├«n apartamentul ├«n care locuia, pe strada Gr─âdinarilor. Din cele transmise, ├«n momentul apel─ârii 112 de c─âtre cumnata acesteia, femeia nu mai luase contact cu membrii familiei din cursul weekend-ului.

Face╚Ťi un ritual din a le telefona,┬á├«n permanen╚Ť─â, celor┬ádragi, astfel ├«nc├ót evenimentele nedorite s─â poat─â fi prevenite!

 

Ioana M─âd─âlina ╚śtef─ânic─â