fbpx

Prognoza meteo pentru weekend-ul 12 – 14 Aprilie 2013

vremeaÎn acest weekend pare-se că vom avea parte în sfârşit de temperaturi crescute şi vreme frumoasă.

 

12 Aprilie 2013

07:40

Chiar dacă vremea nu a fost tocmai prietenoasă cu noi în ultima perioadă, iată că de acum înainte lucrurile par a se schimba, deşi va mai ploua pe alocuri.

Acum la Oradea se înregistrează 10 grade, avem un Indice de Răcire de 8, o presiune atmosferică în scădere, 746 mmHG şi un vânt ce suflă dinspre Est cu 11 km/h.

Astăzi prognoza Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM) ne informează că vremea va fi frumoasă deşi ploile răzleţe îşi vor face simţită prezenţa. Temperaturile vor urca în termometre până la maxim 19 grade.

Mâine, 13 Aprilie 2013, în principiu va fi frumos cu toate că va ploua, slab, pe ici pe colo. Cerul va fi variabil iar gradele vor fi de aproximativ 6 noaptea şi dimineaţa, în timp ce ziua vor atinge pragul de 18.

Duminică, 14 Aprilie 2013, scăpăm de ploi şi ne vom putea bucura de un aer plăcut, de primăvară. Pregătiţi-vă să vă scoateţi bicicletele din garaj, rolele de prin cutii şi hainele uşoare din dulapuri. În ultima zi a acestei săptămâni cerul va fi senin, puţin şi pe alocuri noros dar variabil cu soare iar în ceea ce priveşte mercurul din termometre acesta va indica noaptea şi dimineaţa devreme 5 grade iar la amiază maxim 17.