fbpx

Recall Healing, cursul care a schimbat viețile participanților! VIDEO

recall healing gilbert renaudUn curs extraordinar, care a avut puterea de a schimba vieți. 

 

24 Ianuarie 2016

17:01

Între 27 – 29 Noiembrie 2015, în Oradea s-a desfășurat primul curs de „Recall Healing” din România.

Evenimentul a fost cu totul aparte deoarece s-a bucurat de prezența a mai bine 160 de persoane care au venit din întreaga țară, din orașe precum Arad, Sibiu, Timișoara, Constanța, Galați, Suceava, București, Cluj, Deva, Oradea implicit. Prezenți în Oradea au fost și cetățeni din Marea Britanie, Germania sau Ungaria.

Medici, terapeuți, specialiști în medicină alternativă, curioși dar și persoane dornice să cunoască mai multe despre cauzele bolilor, procesul de vindecare și șansa la o viață fericită au venit la Oradea și au urmat cursul susținut de doctorul Gilbert Renaud, PhD.

Unii au venit cu întrebări, alții pur și simplu din dorința de a ști, însă au plecat acasă cu un bagaj mare de informații, conștientizări și cu dorința de a folosi cunoștințele acumulate în scop personal, dar și profesional, în special de aceia care au medicina și terapia vindecării ca și meserie.

Având în vedere interesul mare din partea terapeuţilor, cadrelor medicale, precum și din partea tuturor participanţilor la primul curs din 27 – 29 Noiembrie 2015, se va organiza din nou, în Oradea, cursul Recall Healing, Nivelul I, susţinut de dr. Gilbert Renaud, PhD,  în perioada 27 – 29 Februarie 2016, iar  cei care au participat la cursul de bază – Nivel I, vor avea ocazia să participe şi la Nivelul II, în perioada 18 – 20 Martie 2016.

După această dată, următorul curs Nivel I – Recall Healing, se va organiza abia în  2017, având în vedere programul foarte încărcat al prezentatorului.

Testimoniale scrise din partea participanților, dar și un video care reușește să redea starea de bine și căldura transmisă dr. Gilbert Renaud pe tot parcursul întâlnirilor regăsiți dând click AICI.

Ioana Mădălina Ștefănică

poza conferinta