fbpx

Rețeta săptămânii: cremă de brânză cu leuștean

foto: Monica Marton

O rețetă simplă ca… poftă bună!

 

16 Mai 2020

10:00

 

Ingrediente necesare pentru două porţii:
 400 de grame de brânză de vaci
 100 de ml de iaurt
 două cepe verzi
 o crenguță de leuștean
 o jumătate de linguriţă de piper alb măcinat
 2 boabe de piper roșu
 sare, după gust

Preparare:
Spălaţi ceapa și leușteanul, apoi le tocați mărunt. Puneți într-un blender leușteanul și ceapa tocată, adăugați iaurtul, sarea, piperul alb și mixați ingredientele. Adăugați și brânza de vacă, mixați, din nou. Așezați crema de brânză în boluri, ornați cu boabe de piper roșu și leuștean verde.

Este o cremă perfect tartinabilă, ideală pentru micul dejun.

Poftă bună!

Monica Marton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *