fbpx

Şi mai multe locuri de muncă în străinătate pentru 2018

sursa: earthtimes.org

Dacă vreți să munciți peste hotare…

 

23 Noiembrie 2017

13:15

Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă și nu vă deranjează distanța Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor prin serviciul de ocupare EURES România oferă 300 locuri de muncă vacante în Spania, în domeniul agricol, pentru recoltarea zmeurei.

Durata contractului de muncă este de aproximativ 3 luni cu data estimată de începere la sfârşitul lunii Februarie – începutul lunii Martie 2018. Salariul este cuprins între 603  – 1.053 euro/brut/lună. Cazarea este asigurată de angajator, iar lucrătorul trebuie să plătească 2 euro/zi pentru cheltuieli.

Timpul de lucru este de 40 de ore pe săptămână cu 5 zile lucrătoare şi 2 zile libere prin rotaţie Pentru a vă califica pe aceste posturi trebuie doar să fiţi apt pentru munca la câmp, persoanele cu experienţă în agricultură şi cele care cunosc una dintre limbile engleză, spaniolă sau portugheză sunt avantajate.

Actele necesare pentru a vă înregistrara în baza de date sunt: CV EUROPASS în limba română, copia actului de identitate şi adeverinţă medicală cu menţiunea apt pentru muncă. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 31 Decembrie 2017.

Persoanele interesate de aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES, Burdean Simona, din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor din Oradea, strada Transilvaniei 2, parter sau la telefon 0259.433.346.

Paula Dreve