fbpx

Toţi în ROŞU! CSM CSU Oradea joacă un meci decisiv pe teren propriu!

foto: Sergiu Vicaş – Evenimente Oradea

Băieţii antrenaţi de Cristian Achim au nevoie de toată susţinerea pentru o victorie crucială!

6 Februarie 2024
20:30

 

CSM CSU Oradea joacă Miercuri, 07 Februarie 2024 ultimul meci din faza grupelor FIBA Euro Cup pe teren propriu împotriva celor de la Itelyum Varese. Jocul va avea loc de la ora 20:00 în Oradea Arena.

Pentru a se califica în sferturile de finală ale competiţiei, gazdele trebuie să obţină o victorie în faţa italienilor, fără a conta diferenţa de scor. În partida tur, Orădenii au pierdut cu scorul de 100-81.

Cu 5 trofee ale Cupei Campionilor (actuala Euroligă) câştigate din 10 finale, 10 titluri de Campioni ai Italiei, 4 Cupe şi 1 Supercupă, Varese este fără doar şi poate cea mai titrată echipă care ajunge până în momentul de faţă pe parchetul din Oradea Arena. Preşedintele clubului este nimeni altul decât Luis Scola, jucător legendar cu 10 sezoane petrecute în NBA şi component de bază al Argentinei unde a obţinut cu echipa naţională Aurul Olimpic în 2004.

În faţa unui nume atât de important al baschetului European, CSM CSU Oradea are nevoie de toată susţinerea publicului! Bilete se găsesc online aici şi în format fizic la casa de bilete a arenei, situată la etajul 1 orientată spre pârâul Peţa.

Sergiu Vicaş

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *