fbpx

Un nou profil de masterat la Facultatea de Istorie

nouUniversitatea din Oradea anunță înființarea unui nou program de masterat.

10 Septembrie 2013

17:16

 

Departamentul de Relații Internaționale și Studii Europene, din cadrul Facultății de Istorie, Relații Internaționale, Științe Politice și Științele Comunicarii, anunță deschiderea unui nou program de masterat: Evaluarea politicilor și programelor publice europene.

Este a doua secție de masterat de acest gen din țară, celălaltă fiind oferită de SNSPA București. Această nouă specializare urmărește pregătirea de experți în domeniu, cererea de personal calificat în această ramură fiind una foarte mare.

Programul se adresează tuturor absolvenților de studii universitare din orice domeniu, cât și persoanelor implicate în gestionarea și implementarea proiectelor și programelor europene. Viitorii absolvenți vor putea exercita următoarele funcții: Evaluator de proiecte, Evaluator extern, Evaluator de competenţe profesionale, Evaluator de furnizori şi programe de formare și Evaluator de evaluatori.

Înscrierile au loc în perioada 04 – 21 Septembrie 2013, la sediul Facultății de Istorie, Relații Internaționale, Științe Politice și Științele Comunicării. Taxa anuală de școlarizare este de 2.500 de lei. Numărul de locuri disponibile pentru acest program de masterat va fi de 75. După ședința Senatului Universitatii din Oradea din 16 Septembrie a.c. se va stabili și numărul locurilor bugetate.

 

Călin Marincaș