fbpx

Vineri: Miss Transilvania 2016 în sala de evenimente Pandora Palace

pandora palace oradea sală de evenimente cătălina burlo evenimente oradeaFete frumoase, într-un concurs ce are loc în Oradea! 

 

27 Iunie 2016

19:59

Vineri, 01 Iulie 2016, în Oradea are loc cel mai important concurs anual de frumusețe din Transilvania.

Miss Transilvania” va fi prezentat Adelina Pestrițu si Victor Slav, iar invitații speciali ai serii sunt Bogdan Vlădău, Vica Blochina și Florentina Opriș.

Evenimentul, tip concurs, se desfășoară cu începere de la orele 19:30, în cadrul sălii de evenimente Pandora Palace, din Oradea.

Miss Transilvania 2016 aduce pe podium cele mai frumoase 20 de fete din Ardeal, care vor trece prin 4 probe, atent jurizate de către juriu, pentru a câștiga marele titlu, dar și alte titluri surpriză. Premiile depășesc suma de 5000 Euro.

Pentru acest concurs de frumusețe și-au anunțat venirea la Oradea importanți oameni de business, politicieni, implicit oameni de media.

Celebrul avocat Cristian Sârbu alături de artistul și producătorul Costi Ioniță nu doar că vor fi prezenți, dar vor și face parte din juriul al cărui președintele este celebrul orădean Victor Micula, sponsorul oficial „Miss Transilvania” 2016.

Un show presărat cu multe surprize, prezentări de modă semnate Giuliano Sabău Shoes, Damao Cibrao, Alina Dabău sau Hardcore Fashion. Astmosfera va fi întreținută de Bogdan Vlădău și de artiștii invitați din Italia, Tiziana Sinagra și Thomas Grazioso.

Pentru detalii apelați numărul de telefon 0771. 31. 44. 11 (Cătălina Burlo). Miss Transilvania este organizat de Cătălina Burlo Events în colaborare cu MissTv România.

 

Ioana Mădălina Ștefănică