fbpx

Workshop la final de proiect: Oradea in Imagini

workshop oradea in imaginiExpoziția „Oradea în perioada comunistă” a colindat mai toate filialele Bibliotecii Județene și se apropie de final.

 

06 Iunie 2013

09:35

Anunțat undeva prin luna Ianuarie a acestui an proiectul lui Dan Dragoș și Vasile Valcan, „Oradea în imagini”, a reușit să prezinte tuturor celor interesați fotografii cu Oradea în perioada comunistă prin intermediul unui parteneriat semnat cu Biblioteca Județeană.

Astfel că din 04 Februarie și până astăzi mai mult de 20 de fotografii au fost expuse în toate filialele bibliotecii, și binențeles au putut fi vizitate gratuit de doritori. Proiectul se apropie acum de final: expunerea fotografiilor la sediul central al instituției, strada Armatei Române – 1A, și organizarea unui workshop. Cel din urmă eveniment va avea loc pe 26 Iunie 2013, de la orele 17:00 (tot la bibliotecă), și va fi conturat de prezentări tematice din epoca de Aur a orașului, iar Biblioteca Județeană va prezenta proiectele de istorie locală în care este implicată. Participarea este gratuită. Mai multe despre Oradea în Imagini AICI.

 

Ioana Mădălina Ștefănică

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *