fbpx

Locuri de muncă, pentru români, în Canada 2018!

O ofertă de care poți beneficia și tu!

 

04 Iulie 2018

19:30

Le Groupe Yvan Frappier, o companie cunoscută pentru expertiza ei în domeniul construcției industriale și în manufactură, situată în Quebec, Canada, vine cu o ofertă tentantă. Aceștia sunt în căutare de:

  1. Electromecanici
  2. Mecanic generalist/Lăcătuș mecanic
  3. Mecanici în Construcții și Mecanici industriali
  4. Sudori și operatori de mașini de sudură

Condițiile pe care se recomandă să le îndepliniți pentru posturile de mai sus le găsiți dând un click pe fișierul descriere posturi pentru Romania. Interviul de selecție a candidaților va avea loc în Oradea. Se oferă salarii competitive, asigurări colective și fond de pensii. Posturile se adresează persoanelor din întreaga țară, nu doar din Oradea, respectiv județul Bihor.

Compania vă va ajuta cu acomodare (găsirea unei chirii), obținerea rezidenței permanente și a dreptului de muncă, dar și un curs gratuit de limba franceză. Mai multe informații despre companie găsiți AICI.

Persoanele interesate sunt rugate trimită CV-ul și copii după diplomele și atestatele de calificare profesională către adresa de email: cristina@globalprocurement.ca Mai multe informații puteți obține și telefonic la numărul: +1 (514) 290-9241 (Cristina Coznici).

 

Diana Maria Danciu