fbpx

Centrul de Artă Culinară by Chef Tiberius are un sediu nou!

cursuri de gătit, oradea, chef tiberius, raw vegan, vegan, evenimente oradea, articol, strada nicolae jigaRecomandat și pasionaților, și nepricepuților, și curioșilor!

 

19 Martie 2017

08:15

Când vine vorba de mâncare puțini sunt cei care spun „nu”, dar când vine vorba de gătit nu mulți sunt cei care spun „da”.

Acum ceva vreme vă făceam cunoștință cu Chef Tiberius și ale sale cursuri de gătit, detalii AICI. Dat fiind că mulți ați răspuns pozitiv recomandării noastre, și v-a făcut plăcere să gătiți alături de Chef Tiberius, trebuie să vă mai informăm că Centrul de Artă Culinară are un nou sediu.

Alături de Chef Tiberius puteți urma cursuri de gătit individuale, de group, puteți planifica sesiuni de teambuilding, inclusiv activități de pregătire a mesei de către cei mici. În plus, merită să profitați și de noua colaborare, cu Chef Teodora, dedicată gătitului vegan și raw vegan.

Metodele de contact au rămas aceleași, pentru online click AICIiar pentru a vă auzi la telefon apelați cu îndredere 0727. 339. 970. Totuși, țineți cont că noua adresă la care sunteți așteptați să învățați și să vă împrieteniți cu bucătăria este strada Nicolae Jiga (fosta Castanilor), numărul 60, din Oradea.

 

Ioana Mădălina Ștefănică

cursuri de gătit, oradea, chef tiberius, raw vegan, vegan, evenimente oradea, articol, strada nicolae jiga

centrul de artă culinară, telefon, contact, teambuilding, gospodine

contact, evenimente oradea, culinary marketing

evenimente oradea, chef tiberius

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *