fbpx

Mos Craciun si Leone colinda Era Shopping Park

leone

Joi, 20 Decembrie 2012, Moş Crăciun şi Leone colindă Era Shopping Park. În spiritul Crăciunului se organizează un concert umanitar cu scopul de a ajuta un prichindel de 5 ani ce suferă de o gravă afecţiune oculară.

 

 

De Crăciun fii mai bun şi ajută-i pe cei din jurul tău. Pe 20 Decembrie 2012 de la orele 20:00 în centrul comercial Era Park din Oradea are loc spectacolul “Moş Crăciun şi Leone colindă Era Shopping Park”. Grupul “Floare de Lotus” de la Palatul Copiilor din Oradea coordonat de prof. Dana Oprescu, Grupul Folcloric “Lioara” de la Şcoala de Arte Francisc Hubic condus de prof. Antoanela Ferche Buţiu alături de invitata specială a evenimentului, Anca Căuş, vor susţine un concert de colinde iar trupa “Kalliope Show Dance” de la Palatul Copiilor din Oradea pregătită de profesor Anca Hulujan va oferi publicului şi câteva momente de dans.

Atracția serii vor fi pozele pe care cei mici și nu numai le vor putea face cu Moș Crăciun dar și cu îndrăgita mascotă a clubului de baschet masculin CSM Oradea – Leone. Prețul unei fotografii va fi de 10 lei, iar toți banii obținuți din realizarea pozelor cu Moșul respectiv Leone vor fi donați cazului umanitar Răzvan Gale, care la doar 5 ani a fost diagnosticat cu Degenerescență Maculară, Neuropatie Optică, Strabism Convergent Acomodativ, Ambliopie Medie cu Evoluție Progresivă, Hipermetropie Medie și Astigmatism.

Atmosfera va fi întreținută și de Prietenii Veseliei care promit să modeleze cele mai inedite baloane și să realizeze cele mai frumoase facepainting-uri. De asemenea toți cei care își vor face fotografii cu Leone sau cu Moșul vor participa la tombola Moșului ce îi va răsplăti cu dulciuri, jucării, pachețele de Crăciun dar și ședințe foto realizate de Răzvan Chiriac. Intrarea este liberă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *