fbpx

Conferință gratuită „Ce mai pot face tinerii în ziua de azi?!”

ce mai pot face tinerii in ziua de aziAdulții au o mare datorie: aceea de a transmite valori și de a ajuta tânăra generație. 

 

09 Noiembrie 2015

09:19

Din păcate, generația adultă, din cauza lipsurilor și a programului prea încărcat, nu are întotdeauna timpul necesar pentru a sta de vorbă cu tinerii, de a-i asculta, ghida, susține.

Pentru că o societate sănătoasă se poate construi pe valori sănătoase și cu implicarea activă a membrilor săi, prin oferirea de exemplu pozitiv și încredere, la Biblioteca Județeană „Gheorghe Șincai” are loc conferința „Ce mai pot face tinerii în ziua de azi?!”.

Va fi o întâlnire interactivă, bazată pe concepte și exemple concrete, astfel încât ideile să se transforme în atitudini, comportamente și obiceiuri care să aducă un plus de valoare celui/celei care le manifestă, dar mai ales comunității în care își desfășoară activitatea.

Evenimentul se desfășoară Sâmbătă, 14 Noiembrie 2015, de la ora 11:00, intrarea este liberă, și are loc în cadrul „Zilei Porților Deschise” la Biblioteca Județeană, ocazie cu care vă puteți face tot gratuit abonamente.

Ioana Mădălina Ștefănică