fbpx

De vizitat: expoziția Ex-Libris „Constantin Brâncuși”

sursa: paulkasmingallery.tumblr.com

Spre cinstirea și aprecierea lui Constantin Brâncuși.

 

10 Iulie 2017

09:45

 Muzeul Cetății și Orașului Oradea va găzdui Luni, 10 Iulie 2017, de la ora 15:00, vernisajul expoziției Ex-Libris „Constantin Brâncuși”, expoziție ce face parte din simpozionul ce poartă numele celebrului artist și care se desfășoară nu doar în țară, ci și în străinătate.

Proiectul reuneşte peste 200 de artişti plastici (graficieni, pictori, sculptori, ceramişti… ) din România, Bulgaria, Republica Moldova, Ungaria, Turcia, dar şi scriitori sau actori, cu implicarea unor nume importante – academicienii Mircia Dumitrescu, Adam Puslojic şi Răzvan Theodorescu, precum şi profesori universitari şi artişti reprezentativi din diferite generaţii: Ştefan Câlţia, Gheorghe I. Anghel, Florin Ciubotaru, Napoleon Tiron, Aurel Vlad și Aurel Bulacu.

Expoziția va fi montată în trei dintre cele mai frumoase săli ale Palatului Princiar, sălile cu pictură murală și „Sala cu Grifoni” și va rămâne la dispoziția publicului vizitator până în data de 31 August 2017.

Programul de vizitare al Muzeului Cetății și Orașului Oradea este de Marți – Duminică, de la 10:00 – 18:00. Taxa de vizitare 5 lei – adulți, 3 lei – copii și pensionari.

Paula Dreve