fbpx

La cererea publicului, Regal Vienez, spectacol de Crăciun, două reprezentații în Oradea!

regal vienez, concert de crăciun, opera vox, turneu naționalOradea, orașul cultural iubitor de muzică și dans, va avea două reprezentații ale Regalului Vienez! 

 

29 Noiembrie 2022

19:40

Urbea Crișului Repede demonstrează că nu și-a pierdut apetitul pentru frumos, pentru spectacole de calitate și bun gust.

La cererea publicului, Regal Vienez, spectacol de Crăciun, oferit de compania Opera Vox, va fi pus în scenă de două ori în aceeași zi. Dacă pentru prima reprezentație biletele s-au vândut, iată că pentru cea de a doua, de la ora 17:30, au fost puse recent în vânzare. Costul unui tichet de acces este de 150 lei, indiferent de locul ales în sală.

Doritorii pot achiziționa biletele din mediul online, de aici. Dacă încă nu v-ați făcut un cadou de Crăciun iată o posibilitate, iar dacă încă nu ați ales cadourile pentru cei pe care îi apreciați un bilet la un spectacol de Crăciun poate fi o surpriză plăcută aducătoare de relaxare și încântare.

O seară sublimă în care muzica și dansul vor fi la ele acasă, pe Scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Oradea, în 23 Decembrie 2022, și în care:

momentele mult așteptate de vals, polci, can-can, cele mai frumoase capodopere muzicale vieneze ale dinastiei Strauss, Franz Lehar, Emerich Kalman și multe, multe alte surprize muzicale și coregrafice vor aduce spiritul vienez în viețile spectatorilor.

transmit organizatorii. Tot ce mai rămâne este să vă alegeți locul dorit și să vă pregătiți inimile pentru înălțare, deoarece va fi un spectacol înălțător sufletește! Ne vedem acolo. Despre primul spectacol puteți citi aici.

 

Ioana Mădălina Ștefănică