fbpx

Audiția, spectacol în premieră, la sfârșit de Ianuarie 2016!

teatrul regina mariaO surpriză plăcută în ultima zi a lunii. 

 

20 Ianuarie 2016

08:46

În data de 31 Ianuarie 2016, pe scena Teatrului „Regina Maria” se joacă pentru prima dată spectacolul „Audiția” în regia artistică a lui Mircea Cornișteanu, scenografia de Clara Labancz.

De la ora 19:00, ni se înfățișează povestea a șase femei, dornice să își schimbe viața, să se elibereze de sărăcie și neajunsuri.

Şase femei se lasă seduse de mirajul unei vieţi mai bune în străinătate şi participă la un casting susţinut de o prestigioasă firmă japoneză, care oferă slujbe atractive în domeniul showbiz-ului.

Toate își doresc ceva mai bun, însă nu toate întrunesc condițiile impuse de angajator. Pe scenă vor urca actorii Ioana Dragoș Gajdo, Gabriela Codrea, Georgia Căprărin, Denisa Vlad, Lucia Rogoz, Anda Tămășanu, Andrei Sabău, George Dometi, Ciprian VulturAlexandru Rusu, alături de Sebastian Lupu.

Pentru a vedea întreaga piesă dar mai ales deznodământul, cumpărați-vă bilet de AICI, sau de la Agenția de Bilete a Teatrului Regina Maria, telefon 0259. 440. 742. Spectacolul se joacă și în luna Februarie 2016, pentru a consulta programul dați click AICI.

 

Ioana Mădălina Ștefănică