fbpx

Neversea 2017, cel mai mare Festival pe Plajă, de la Malul Mării Negre!

festival muzică, constața, 5 - 7 iulie 2017În plină vară, pe litoralul românesc. 

 

17 Aprilie 2017

08:15

Cel mai mare festival de la malul Mării Negre va avea loc în perioada 07 – 09 Iulie 2017

Pentru cei ce vor să-și facă vacanța pe litoralul românesc, dar sunt și împătimiți ai muzicii de calitate, Neversea este ceea ce organizatorii Untold recomandă publicului larg.

În jur de 100 de artiști vor lua parte la Neversea, printre aceștia numărându-se interpreți și trupe care au mai apărut pe scenele Untold sau chiar nume mari care vor păși pentru prima data în România.

Plaja Neversea din Constanța, care măsoară peste 200.000 mp va găzdui, în cele 3 zile, 7 scene. Organizatorii așteaptă un număr de aproximativ 150.000 de persoane să ia parte la acest eveniment.

Conform primelor informații, prețul final al unui abonament pentru toate cele 3 zile va fi de 420 lei plus taxe. Totuși, cei care se înregistrează pe neversea.com vor avea șansa să achiziționeze abonamentul la prețul promoțional, așadar fiți cu ochii pe site și cumpărați-vă biletele de avion spre mare, deoarece vor fi nopți de neuitat! 

În clipul de mai jos este ilustrată și povestea Neversea de către tânărul și talentatul pictor și desenator în nisip, Ana Munteanu.

Fiecărui om îi place să creada că în lume există un loc misterios în care nu sunt probleme cotidiene, un loc unde sufletul celebrează viața. Adevărul e că acest loc îl creăm noi. Festivalul Neversea va fi o sărbătoare a sufletului, creat de o echipă nemaipomenită. Am rămas inspirată de conceptul acestui eveniment și mi-a plăcut ideea de a combina arta desenului cu nisip în acest context. Împreună am creat o poveste care face primii pași spre câteva zile de fericire sufletească.

Sergiu Vicaș