fbpx

Săptămâna Sportului și Sănătății, un eveniment care susţine mişcarea

sursa: romaniacurata.ro

Puţină mişcare nu strică!

 

13 Aprilie 2018

13:16

Săptămâna Sportului și Sănătății este un eveniment pregătit de către studenţii Facultăţii de Geografie, Turism și Sport care şi-au propus ca în perioada 23 – 27 Aprilie 2018, la Universitatea din Oradea, să se desfăşoare evenimente ce ţin de diverse ramuri ale sportului, precum: minifotbal, handbal, streetball, volei, tenis, tenis de masă, cros, escaladă, floorball, ciclism, rafting, pilates, Kangoo Jumps, streching și relaxare, Exatlon.

În cadrul competiţiilor pot participa elevi ai claselor X – XII, studenţi, dar şi profesori sau personalul administrativ din cadrul Universităţii Oradea. Doritorii se pot înscrie până în 18 Aprilie 2018, completând un formular de înscriere aferent categoriei: elevi, studenți, cadre didactice/personal administrativ, care va fi trimis la adresa de email competitie@fefsoradea.ro, având ca subiect sportul pentru care se optează.

Detaliile despre programul exact al activităţilor vor fi stabilite după finalizarea perioadei de înscriere, iar informaţii suplimentare cu privire la locul de desfăşurare şi regulament găsiţi AICI.

Ciprian Costa