fbpx

Acţiuni caritabile la meciul de baschet din acest final de săptămână!

foto: Alex Covaci – Evenimente Oradea

CSM CSU Oradea invită publicul să se implice în ajutorarea unor copii din medii defavorizate.

 

02 Decembrie 2022

20:00

 

Sâmbătă, 03 Decembrie 2022 va avea loc partida dintre CSM CSU Oradea şi CSM Focşani. Jocul va avea loc în Oradea Arena cu începere de la ora 19:00. Bilete se găsesc online aici, cât şi la casa de bilete a arenei.

Acest eveniment va depăşi limitele sportive şi invită publicul prezent să se implice în 2 acţiuni caritabile desfăşurate de către CSM Oradea în partereniat cu Fundaţia Comunitară Oradea.

Prima iniţiativă este o adevărată tradiţie ce va continua şi în acest an. Publicul prezent este rugat să aducă jucării de pluş şi să le arunce în teren la fluierul de început al partidei. Acestea vor fi adunate de pe parchet de către voluntari şi vor fi donate mai departe unor copii ce provin din medii defavorizate.

A doua iniţiativă denumită ,,Shoebox” invită spectatorii prezenţi să aducă la Oradea Arena câte un cadou pentru copii mai puţin norocoşi care se regăsesc pe această listă. Acţiunea va continua şi în data de 21 Decembrie a.c., atunci când Orădenii vor da piept cu Polonezii de la Anwil Wlocklawek în FIBA Europe Cup.

Produsele ce se vor regăsi în aceste cadouri trebuie să fie obiecte noi. Copiii se bucură atât de haine/încălţăminte noi, cât şi de rechizite, produse de igienă personală, jocuri de societate, dulciuri şi cam tot ce ne-am fi dorit cu toţii să primim atunci când eram de vârsta lor. Doritorii pot să lase şi câte un bileţel, o notiţă pentru copilul ales prin care să le trasmită mesaje de încurajare şi de apreciere. Mai multe detalii pentru cei interesaţi de iniţiativele Fundaţiei Comunitare, se regăsesc aici

Sergiu Vicaş