fbpx

AIO preschimba abonamentele de parcare

Parcare supraetajata oradeaParcările, eterna și fascinanta problemă a șoferilor orădeni. 

 

 03 Octombrie 2014

16:33

Administra╚Ťia Imobiliar─â Oradea (AIO) anun╚Ť─â posesorii de abonamente de parcare achizi╚Ťionate pentru spa╚Ťiile marcate cu alb c─â ├«╚Öi pot schimba acest tip de abonament cu un altul care poate fi utilizat numai ├«n parcarea supraetajat─â de pe strada Tribunalului. Odat─â preschimbat, abonamentul are aceea╚Öi valabilitate.

Binen╚Ťeles c─â de aceast─â facilitate pot beneficia mai cu seam─â acei or─âdeni care au locul de munc─â ├«n zona central─â – Republicii, dar ╚Öi cei pentru care a-╚Öi parca autoturismul ├«ntr-un spa╚Ťiu acoperit, chiar dac─â este la c├óteva minute de serviciu, nu este o inconvenien╚Ť─â.

Cei interesa╚Ťi de preschimbarea abonamentelor sunt a╚Ötepta╚Ťi la ghi╚Öeul de la intrarea parc─ârii supraetajate ori la sediul Serviciului de Parc─âri, strada Independen╚Ťei – 11.

├Än comunicatul de pres─â emis de AIO se mai men╚Ťioneaz─â c─â:

Pentru locurile de parcare de scurt─â durat─â, de maxim 2 ore, marcate cu galben, nu sunt valabile abonamentele de parcare eliberate pentru marcaj alb.┬áPentru posesorii acestor abonamente care vor fi surprin╚Öi parc├ónd pe locuri marcate cu galben se vor aplica sanc╚Ťiuni contraven╚Ťionale.

 

Ciprian Costa