fbpx

Campanie SOS Dogs! Ajuta si tu cainii fara stapan

ajutor caini sos dogsSOS Dogs organizează o nouă campanie de strângere de hrană și jucării pentru câinii fără stăpân.

 

15 Mai 2013

11:54

Real 1 g─âzduie╚Öte p├ón─â pe 19 Mai a.c. ac╚Ťiunea voluntarilor SOS Dogs de str├óngere de hran─â pentru c├óinii ├«ngriji╚Ťi de asocia╚Ťie ├«n ad─âposturile proprii.

Fiecare dintre voi pute╚Ťi contribui cu hran─â uscat─â, conserve, p─âturi sau juc─ârii. Standul SOS Dogs poate fi g─âsit la intrarea dinspre Jysk. Ac╚Ťiunea similar─â derulat─â ├«n luna Decembrie 2012 a reu╚Öit─â s─â str├óng─â┬ápeste 1400 de kilograme de hran─â uscat─â, zeci de conserve ╚Öi multe juc─ârii.

Prin ajutorul dat de or─âdeni ├«n preajma Cr─âciunului s-au economisit sume mari de bani care au fost redirec╚Ťionate din bugetul cump─âr─ârii de hran─â c─âtre cel al ├«ngrijirii patrupedelor, o parte dintre c├óini beneficiind de opera╚Ťii salvatoare de la moarte. Totodat─â din economiile f─âcute au fost reparate ╚Öi amenajate noi parcuri de joac─â pentru ├«ndr─âgitele necuv├ónt─âtoare.

Cei care doresc, pot redirec╚Ťiona 2% din impozitul anual ├«n contul Funda╚Ťiei, ajut├ónd astfel la bun─âstarea sufletelor aflate ├«n grija SOS Dogs. Formularul se poate desc─ârca de pe siteul sosdogs.ro

 

Ioana M─âd─âlina ╚śtef─ânic─â┬á