fbpx

Cronică de Neversea 2019 Ziua 3 #Diversitate VIDEO

Călătoria continuă. Aici e locul nostru, momentul nostru!

 

07 Iulie 2019

15:00

 

A 3-a zi de Neversea ediția 2019 a început sâmbătă, 06 Iulie, și s-a încheiat în zorii zilei de duminică. De fapt, lumea fantastică nu doarme și cei peste 65.000 de festivalierii prezenți în ziua trei, și-au găsit loc la orice oră din zi sau noapte pe plaja Modern din Constanța, devenită pentru cele 4 zile de festival plaja Neversea.

În ziua cu numărul 3 a fost diversitate. Pe scene s-au perindat toate tipurile de muzică. Scena The Ark a fost îndrăgită pentru Grasu XXL împreună cu Guess Who, care aveau deja fanii așteptându-i în față. După ei, lumea a rămas în vibe de rap cu CTC & Friends. Peste 30 de artiști au concertat pe celelalte scene ale festivalului.

Main Stage a început în forță cu vocea răsunătoare a Deliei, în deschidere la celebra Jessie J. „Nu mă așteptam să găsesc atât de mulți oameni în fața scenei”, a declarat încântată Jessie.

Momentele cele mai inedite au început cu dj-ul KSHMR care a pregătit un mix special – „Noi suntem români” interpretată de Nicolae Furdui Iancu. Fanii au fost în delir și au cântat la unison iar artistul a ajuns la inimile tuturor!Ineditul a continuat cu Salvatore Ganacci care a pus un scurt mix de… manele!

„Regele torturilor” Steve Aoki a terminat noaptea și a mixat până la ora 05:30, când festivalierii s-au desprins cu greu de primul rând și s-au întors spre răsărit. Momentul aruncării torturilor a fost foarte așteptat și cei din primele rânduri și-au primit porția. După aceste 3 zile de Neversea, festivalierii nu par gata de final. Dacă ar mai ține încă 4, răspunsul ar fi un clar și răspicat „Da! Rămân!”Din păcate, ziua a 4-a este în toi iar azi, 07 Iulie 2019, vom avea ocazia să ne luăm rămas bun de la Insula Fantastică alături de Dub FX, Paraziții, Kadebostany și unul dintre cei mai așteptați Dj, belgianul Lost Frequencies.

Dacă vreți să prindeți finalul magicului festival, bilete de o zi și abonamente încă mai pot fi achiziționate de pe neversea.com sau de la intrarea la festival.

 

KSHMR – Noi suntem români | Neversea 2019

You think you’ve seen everything, but then KSHMR does this and gets to your ❤️heart instantly.

Gepostet von Neversea am Sonntag, 7. Juli 2019

 

Mira Pop