fbpx

CSM CSU Oradea joacă meciul cu numărul 80 în Europa!

foto: Alex Covaci – Evenimente Oradea

Echipa de baschet masculin desfăşoară un joc în FIBA Europe Cup în mijlocul acestei săptămâni.

 

25 Octombrie 2022

19:00

CSM CSU Oradea joacă Miercuri, 26 Octombrie 2022, împotriva celor de la Kangoeroes Mechelen (Belgia). Jocul se va desfăşura în Oradea Arena cu începere de la ora 19:00.

Pentru elevii lui Cristian Achim va fi apariţia cu numărul 80 în cupele Europene, potrivit csmoradea.ro. Aceeaşi sursă ne informează şi faptul că, după disputarea acestui meci, orădenii adaugă o nouă ţară de provenienţă a unei echipe cu care dă piept, ajungând la numărul 20 la acest capitol.

Confruntarea din această săptămână contează pentru etapa a a 3-a din grupa E a ediţiei 2022/2023 din FIBA Europe Cup. În această ediţie, „Leii Roşii” au un bilanţ de o înfrângere şi o victorie în urma primelor 2 etape, fiind în momentul de faţă pe locul 3 din grupa E. Bilete pentru acest evenimente se găsesc atât la casa de bilete situată pe partea laterală a arenei (către râul Peţa), dar şi online aici. Reamintim faptul că punerea în vânzare a biletelor fizice la casa de bilete începe cu o oră înainte fluierului de început a partidei, nefiind posibilă selectarea locului din sală.

Sergiu Vicaş