fbpx

Dăruiește un Crăciun 2020. Târg online de cadouri pentru cei dragi

sursa: Facebook

Faptele și gândurile bune să se tot adune. Pentru și în toată lumea.

 

14 Noiembrie 2020

09:45

În aproximativ 40 de zile cinstim Crăciunul. Și e frumoasă perioada sărbătorilor de iarnă deoarece ne pune în situația de a ne gândi și la ceilalți.

Cel puțin o dată pe an ieșim din zona noastră de confort și ne îndreptăm atenția spre ceilalți. Unii cu drag, alții că „trebuie”. Indiferent că e de voie ori de nevoie, noi vă îndrumăm să achiziționați mici surprize „iernatice” din campania „Dăruiește un Crăciun”.

O inițiativă a Asociației SOS Autism Bihor, derulată cu scopul de a aduna fonduri pentru continuarea sesiunilor de terapie necesare copiilor și tinerilor cu Autism din cadrul asociației.

Obiectele disponibile, făurite de mâinile minunate ale voluntarelor, le puteți vedea aici. Vă alegeți cadoul dorit și lăsați un comentariu fotografiei ori trimiteți un mesaj în privat paginii prin care să vă exprimați dorința de achiziționare. Ulterior, veți fi contactat pentru a intra în posesia bunului dorit. Iar dacă doriți să le vedeți „pe viu”, obiectele sunt disponibile la sediul asociației, strada Miron Pompiliu – 05, Oradea.

Indiferent de intenție și nevoie, prin cumpărarea unui cadou unic de la SOS Autism Bihor știți sigur că ați făcut o faptă bună iar bănuții au ajuns unde trebuie.