fbpx

,,DAY ONE”, un revelion marca UNTOLD!

Cel mai a┼čteptat show al trecerii dintre ani se va vedea la PRO TV!

30 Decembrie 2020

12:35

Televiziunea din Rom├ónia cu cea mai mare audien┼ú─â va transmite un spectacol de revelion realizat de c─âtre organizatorii Untold. Acesta va ├«ncepe ├«n seara de 31 Decembrie 2020 la ora 23:30 ┼či va dura p├ón─â la ora 2:00. Pavel Barto┼č va prezenta acest eveniment la care vor lua parte arti┼čti precum: Smiley, Inna, Irina Rimes, Horia Brenciu ╚Öi Grasu XXL. Cabral va lua ┼či el parte la acest show, el fiind deja o figur─â cunoscut─â a produc┼úiilor marca Untold.┬á

La miezul nopţii, spectatorii vor putea urmări un foc de artificii impresionant, transmis de la Cluj Arena, casa Untold.

David Guetta, cotat ca fiind cel mai bun DJ din lume, va avea un show special de revelion ├«n Paris, spectacol ce va fi transmis la PRO TV. Acest set va fi parte a show-ului preg─âtit de Untold, PRO TV fiind singura televiziune din Europa de Est care va reda spectacolul realizat de renumitul DJ francez. Lumini, lasere, muzica deja celebr─â dar ┼či mesaje de speran┼ú─â ┼či iubire vor fi parte a setului lui David Guetta. De cur├ónd, piesa ,,Play Hard” a lui David Guetta a dep─â┼čit 1 miliard de vizualiz─âri pe YouTube.

Tot ├«n data de 31 Decembrie a.c., pe canalul de YouTube a festivalului Untold de la ora 22:00, petrecerea va ├«ncepe cu un line-up compus din Nervo, Quintino, Bassjackers ┼či Julian Jordan. La miezul nop┼úii, tot pe canalul de YouTube, se va putea urm─âri o ,,ceremonie de ├«nchidere” a anului 2020 cu un foc de artificii transmis de la Cluj Arena.

Doritorii vor putea s─â interac┼úioneze cu arti┼čtii favori┼úi prin platforma Zoom. Emisiunea DAY ONE este o ini╚Ťiativ─â UNTOLD ├«n parteneriat cu PRO TV ╚Öi este sus╚Ťinut─â de Kaufland Rom├ónia, Ursus, BallantineÔÇÖs, Visa, Samsung, Vlad Casino, Red Bull, Emetix Hangover ╚Öi Dare. Partenerii media ai evenimentului: KISS FM ╚Öi REPUBLICA.

 

Sergiu Vica┼č