fbpx

De Luni, bazarurile din piețele orădene vor fi redeschise

Liber la cumpărături, în bazaruri.

 

15 Mai 2020

14:40

Având în vedere noile reglementări adoptate joi de Guvernul României privind gestionarea situației epidemiologice generate de virusul SARS- CoV-2, în speță art. 7 alin. 1 din Hotărârea nr. 24 din 14 mai 2020, Administrația Domeniului Public Oradea anunță că, începând de Luni, 18 Mai 2020, se reia activitatea de comercializare cu amănuntul a produselor și serviciilor în cele patru piețe orădene (Rogerius, Cetate, Decebal și Nufărul).

Pentru prevenirea răspândirii coronaviruslui, toate spațiile din cele patru piețe orădene (Rogerius, Cetate, Decebal și Nufărul) sunt dezinfectate zilnic, iar la fiecare intrare, vizitatorii au la dispoziție dezinfectant.

Tot ca o măsură de prevenire a răspândirii coronavirusului, toți comercianții au fost anunțați că nu mai au voie să-și desfășoare activitatea fără a fi dotați cu mască de protecție, mănuși și dezinfectant.

De asemenea, Administrația Domeniului Public Oradea anunță că, începând de Luni, 18 Mai 2020, programul piețelor va fi modificat. Astfel, acestea vor fi deschise de Luni până Vineri, între orele 07:00 – 19:00, Sâmbăta între orele 07:00 – 17:00, urmând ca Duminica să fie închise.