fbpx

Deva a cucerit medaliile Campionatului National la Tir cu Arcul

tir cu arcul 2013-04Pe o vreme capricioasă arcași din toată țara s-au întrecut în Campionatul Național al României la Tir cu Arcul.

 

16 Septembrie 2013

09:34

În acest weekend s-a desfășurat Campionatul Național al României la Tir cu Arcul, o competiție sportivă importantă care a adus în Oradea 87 de sportivi de la 15 cluburi din țară. Categoriile de concurs au fost în număr de zece, seniori – senioare, feminin – masculin.

Podiumul întrecerii a fost cucerit de sportivii din țară:

La arc olimpic senioare, întregul podium a fost ocupat de fetele de la SCM Deva (Simona Băncilă şi Luminiţa Boroş), o echipă foarte bine pregătită. Într-o formă de zile mari, acelaşi club a plasat doi arcaşi şi pe primele locuri la seniori arc olimpic.

transmite Traian Sabău, președintele clubului organizator, Red Point Oradea.

Competiția de la Oradea a fost importantă pentru această categorie sportivă deoarece a stabilit care sportivi ne vor reprezenta la Campionatele Mondiale de la Antalya (Turcia) şi lotul de tineret care va participa la Campionatele Mondiale de la Wuxi (China).

Câștigătorilor le-au fost oferite premii și plachete din lemn de tei lăcuit din mâna viceprimarului Ovidiu Mureșan și a conducerii Federaţiei Române de Tir cu Arcul. Mai multe despre evenimentul organizat AICI.

 

Matei Brata