fbpx

Elevii pot vizita Peșterile de la Meziad și Roșia cu doar 10 lei!

sursa foto: infopensiuni.ro

sursa foto: infopensiuni.ro

O oportunitate deosebită pentru tineri.

 

13 Octombrie 2015

12:35

Centrul pentru Arii Protejate şi Dezvoltare Durabilă Bihor anunță derularea unui program special care se adresează tinerilor din învățământul preuniversitar din județ. 

În perioada 01 Octombrie – 15 Decembrie 2015, toți elevii pot vizita Peștera de la Meziad și Peştera cu Cristale din mina Farcu de la Roșia contra taxei unice de 10 lei.

Cele două peşteri se afla în Munţii Pădurea Craiului, la aproximativ 150 km de Cluj-Napoca si la 90 km de Oradea şi fac parte din reţeaua internaţională ISCA – peşteri amenajate cu pasarele şi sistem de iluminat încât să ofere turiştilor experienţe deosebite, în condiţii de maximă siguranţă

Taxa de vizitare a celor două obiective turistice pentru adulți este de 10 lei/persoană/obiectiv, însă 2 adulți însoțitori ai unui grup de minim 10 elevi beneficiază de intrare gratuită.

Dacă alegeţi să vizitaţi doar unul dintre aceste obiective turistice, Peştera Meziad sau Peştera cu Cristale din mina Farcu, costul unui bilet de intrare este de 7 lei pentru un elev şi 10 lei pentru adult.

Ambele peșteri pot fi vizitate în fiecare zi a săptămânii, între orele 10:00 – 17:00, ultima intrare fiind la ora 17:00.

Mai multe informații despre Mina Farcu puteți citi AICI iar despre Peștera Meziad AICI

Ioana Mădălina Ștefănică