fbpx

Final de festival. Untold 2018 s-a ridicat din nou la așteptările celor prezenți

Armin Van Buuren a închis ediția din acest an în stilul propriu și caracteristic. 

 

06 August 2018 

21:00

Au fost patru nopți în care numeroși fani au avut ocazia să urmărească artiști de renume mondial, printre care s-au aflat printre cei mai buni DJ din lume, dar și nume sonore din alte genuri.

A fost un festival ce a adus nume noi în premieră în România. The Black Eyed Peas, care au fost absolut electrizanți, show-ul lor a fost unul de zile mari, The Chainsmokers sau Diplo sunt artiști ce au ales să vină la Untold pentru prima dată. Diversitatea genurilor și-a spus cuvântul, cei prezenți la festival putând să admire artiști precum The Prodigy, Jason Derulo sau Parov Stelar în granițele acestui festival. 

Artiștii români prezenți la Untold au fost și ei la un nivel înalt, Paraziții, Subcarpați, Macanache sau Psihotrop sau Șatra Benz fiind apreciați și răsplătiți de un public pe măsură, indiferent de scenele pe care aceștia au susținut câte un concert.

Astfel, un nou capitol s-a scris despre Untold, iar cei care au fost parte a evenimentului au rămas cu amintiri de neuitat și în așteptarea, cu nerăbdare, a ediției a 5-a.

Organizarea a fost una excelentă, punctele de schimbare a banilor în credit și standurile pentru mâncăruri sau băuturi fiind numeroase. Nu s-au înregistrat incidente majore, forțele de ordine aflându-se acolo în număr mare. Dacă la primele ediții se puteau folosi banii pe carduri sau brățări separate, acum la Untold sistemul de plată a putut fi integrat cu ușurință în brățara de acces.

Probabil, cel mai aparte moment a fost realizat în ultima zi, atunci când Armin Van Buuren și-a depășit din nou timpul acordat și a mixat 7 ore. Sperăm că ediția 2019 să fie una cel puțin la fel de reușită ca și cea din acest an, mai ales prin prisma faptului că cel mai așteptat festival al anului din România aniversează 5 ani în 2019!

 

Sergiu Vicaș