fbpx

Parcarii subterane din strada Independentei i s-a mai dat o sansa!

parcare piata independenteiUn nou constructor pentru mult-așteptata parcare subterană. 

 

29 Septembrie 2014

15:59

Administra╚Ťia Domeniului Public (ADP) Oradea ne informeaz─â c─â s-a ├«ncheiat licita╚Ťia pentru atribuirea contractului ÔÇ×Realizare a unei parcari subterane pe strada Independen╚Ťei din Municipiul OradeaÔÇŁ.

Pentru ob╚Ťinerea contractului s-au ├«nscris asocierile de firme: SC Construc╚Ťii Bihor SA cu SC Terratest Geotehnic SA ╚Öi┬áasocierea SC Rost Construct SRL cu De Vivo Spa ╚Öi SC ArtLand Tecnologie Costruttive SRL.

Din c├óte se pare, cea mai bun─â ofert─â a fost depus─â de prima asociere. Aceasta a evaluat lucr─ârile la suma de┬á24.151.543,64 lei, f─âr─â TVA. Totu╚Öi, ├«n urm─âtoarele 10 zile, doritorii pot depune contesta╚Ťii la Consiliul Na╚Ťional de Solu╚Ťionare a Contesta╚Ťiilor (CNSC).

Parcarea subteran─â este, poate, unul dintre proiectele locale care se doresc a fi duse la bun sf├ór╚Öit de foarte mul╚Ťi ╚Öoferi. Ridicarea unui astfel de amplasament, cu siguran╚Ť─â, ar contribui activ la sporirea num─ârului locurilor de parcare, la diminuarea nervilor ╚Öi ar conferi zonei centrale un aspect cel pu╚Ťin curat.

 

Ioana M─âd─âlina ╚śtef─ânic─â