fbpx

Prezentare de uleiuri esențiale și hrană vie, la Hotel Maxim!

doinaUn eveniment nou pentru Oradea! 

 

29 Mai 2016

08:31

Cât de importantă este sănătatea, o întrebare care nu poate primi un răspuns suficient de bun, tocmai pentru că sănătatea are o valoare incontestabilă.

Tendințele actuale, inclusiv medicina, ne îndrumă tot mai mult spre a duce o viață sănătoasă, cu precădere spre a face mișcare și a ne hrăni adecvat.

O parte a procesului de alimentare a corpului cu vitamine și minerale este reprezentantă și de uleiurile esențiale. O hrană vie, nu foarte cunoscută, dar accesibilă nouă.

Hotelul Maxim găzduiește în 11 Iunie 2016, de la ora 11:00, o prezentare aromată a uleiurilor esențiale Young Living pentru sănătate susținută de nutriționistul raw vegan Doina Oprea, autorul blogului Raw Vegan Joy.

O invitație de a păși pe un teren, poate, neexplorat încă, dar unul care vă va ajuta să cunoașteți mai multe despre darurile naturii și cum sănătatea poate fi menținută prin tot ceea ce pământul ne oferă.

Pentru a participa este necesar să vă înscrieți printr-un email trimis adresei rawveganjoy@gmail.com și să achitați, la fața locului, taxa modică de 25 de lei.

 

Iar dacă vă surâde ideea de a servi preparate raw vegan, Hotelul Maxim locul perfect, deoarece este primul din Oradea care a lansat un meniu complet dedicat acestei bucătării. Mai multe detalii aici.

 

Ioana Mădălina Ștefănică