fbpx

Referendum National pentru Oprirea Exploatarii Gazelor de Sist. Semneaza AICI

romania fara fracturaProblema gazelor de șist trece la un alt nivel.

 

09 Decembrie 2013

09:05

Dacă săptămânile trecute vă rugam să semnați petiția de oprire a exploatării gazelor de șist, pe care o regăsiți AICI, acum dorim să vă aducem la cunoștință faptul că tot pe site-ul comunității Avaaz s-a realizat o strângere de semnături electronice care să determine Guvernul României în organizarea unui referendum național. Scopul acestei acțiuni este de a scoate românii din case pentru a-și exprima, prin DA sau NU, dorința de exploatare a gazelor de șist.

Tot ce trebuie să faci este să intri AICI, să îți înscrii adresa de e-mail, numele (mic) și țara. Nu este necesar codul poștal. Deja sunt peste 2.200 de voturi înregistrate, iar minimul este 3.000. Contribuie și tu la salvarea României! Semnează acum!

Deși se scandează și sunt organizate mitinguri de solidaritate iată că prima petiție, pe care vă rugam să o semnați pe 28 Noiembrie a.c. a strâns până în acest moment 19.359 de voturi. La momentul postării articolului (28 Noiembrie) fiind înregistrate 16.203. Așadar puțin peste 3.000 de persoane au sprijinit inițiativa.

Împreună putem învinge. Împreună putem salva Roșia Montană, Pungeștiul, Băile Felix și întreaga Românie. Împreună ne putem salva pe noi înșine. Semnați petițiile și distribuiți (share) această postare astfel încât numărul celor care își exprimă dezacordul cu privire la exploatările abuzive de gaze de șist și aur să fie tot mai mare, iar vocile poporului român tot mai puternic auzite!

 

Ioana Mădălina Ștefănică